Vi drømmer om en ny generasjon Alterskjaer Maine coon i 2023Vi begynner endelig å komme i Adventsmodus. Det viktigste med desember og den mørkeste tida her nordpå er kosen - det og få være sammen med våre nærmeste. Fineste Bellona og fineste Ingrid-Helene elsker å «kosemose» - og hos oss koser vi oss litt ekstra i år - med å forsøke «tilrettelegge» for fremtidige generasjoner med Alterskjaer Main coon katter.

Bellona sine to sønner, Brutus 3 år (fra A-kullet med Inferno) og Mufasa 15 mnd (fra C-kullet med Hector), er begge nå helsetestet med hjertescanning og hofte/HD røntgen.

Begge guttene er fantastisk flotte. De har arvet moren sine vottepoter, lekre pels og deilige gemytt.

Alterskjaer Brutus PP

Brutus har nå kjærestebesøk av vår Puma. Hun er ikke så lett og få parret da hun legger seg på siden og er noe lengre i ryggen enn Brutus. Men vi krysser fingrene og håper virkelig at de skal finne ut av det til slutt - sånn at vi får tatt vare på denne verdifulle genetikken videre. Tusen takk til verdens snilleste Ingunn og Richard - Brutus sin familie og Puma sine største fans.Alterskjaer Mufasa PP

Mufasa er her på sin første date med vår Chloe. Nå har Alterskjaer Chloe (fra vårt B-kull) «sluppet han inn i varmen» og det et han veldig fornøyd med. De er blitt noen skikkelige turtelduer, og han er så heldig at han skal få være på besøk her hos oss helt til «jobben er gjort». Hurra og tusen takk Tormod med familie.


Alterskjaer Sarabi

Bellona har også en datter - Sarabi - som skal helsetestes for avl hos kjære Caroline. 

Kommentarer

Populære innlegg