Vår egen katt


Den 23. sept reiser vi sørover for å hente hjem en nydelig sort/hvit kattunge ved navn "Crazy Kiss" fra Britt Jarling / Nordic Lynx Maine Coon Cattery utenfor Harstad. Vi gleder oss veldig til å bli kjent med henne - og er i full sving med planlegging av flott kattegård.

Crazy Kiss ble født 17. juni 2017 og har 6 søsken - 2 brødre og 4 søstre. Hun er en Maine Coon katt. Maine Coon katter er store, smarte, robuste, og virkelig vakre katter.

Den vordende katteeier (meg) har allerede meldt seg inn i Ishavskatten (og dermed NRR - Norske Rasekattklubbers Riksforbund) pluss Maine Coon ringen i Norge. Dette er en helt ny verden! Veldig spennende og artig! Og MASSE nytt å lære!

Jeg hadde katt hele oppveksten - en grå flott mons som jeg fikk av min morfar - og har alltid vært fasinert av katter. I sommer våknet "kattesavnet" til liv igjen - da vi ble kjent med denne nydelige lille pusilusken på ferie i Toscana. Hun "hang sammen med oss" - sov under stolene våre - og kom malende innom til både frokost og kvelds hele den siste uken av ferien. Vi ble alle helt oppslukt av og forelsket i denne pusen - og med henne våknet drømmen om egen katt hjemme på Håkøya. For vi kunne jo ikke godt "cat-nappe" pusilusken med oss hjem - selv om vi veldig gjerne ville.

Nå blir det altså egen katt i stedet. Det blir bra! Vi er så glad!


Kommentarer